Niels Destadsbader: vriendin, exen, leeftijd, liedjes en meer

0 Gedeeld
0
0
0

Bekend België is groot. Zelfs zo groot dat je wel weet wie iedereen is, maar ze op dagelijkse basis toch vergeet. Nu willen we niet zeggen dat dat bij Niels Destadsbader ook het geval is, maar bekend is hij in ieder geval wel. Deze zanger zingt de sterren van de hemel en heeft al meer dan eens je verblijdt met nieuwe albums of singles. Maar goed, sinds je misschien toch niet (meer) helemaal weet wie het is, zullen we je dat in deze blog vertellen. Want, hoe oud is hij eigenlijk? Hoe zit dat met zijn exen? En heeft hij vandaag de dag nog een vriendin?

Terug naar de basis (leeftijd en meer)

Allereerst zal je hier een overzicht van Destadsbader lezen. Zo ben je weer op de hoogte van zijn persoon en zal er waarschijnlijk wel weer een belletje gaan rinkelen.

Niels Destadsbader werd op 19 augustus 1988 geboren. Dit maakt hem vandaag de dag alweer 35 jaar. Tegenwoordig kan je hem kennen als zanger en acteur. Op zijn liedjes zullen we straks wat dieper ingaan. Maar, dat is niet het enige waar je zijn gezicht van herkent. Naast zijn prachtige zangcarrière, heeft Niels Destadsbader ook een succesvolle carrière in de televisiewereld. Hij is onder andere bekend als presentator van tv-programma’s en als acteur in Vlaamse televisieseries en films. Zijn veelzijdigheid en talent hebben hem tot een populair en geliefd figuur gemaakt in Vlaanderen. Voorlopig zijn we dan ook nog niet van hem af (wat we trouwens niet erg vinden, hoor).

Liedjes

Inmiddels is er al liedje na liedje van Destadsbader verschenen. Het begon allemaal 8 jaar geleden, met het uitbrengen van de single ‘Hey pa’. Dit is een ode aan zijn vader, die hem heeft opgevoed tot de man die hij nu is geworden. Het doet onszelf qua tekst ook wel denken aan ‘Papa’ van de Nederlandse zanger Stef Bos. Behalve dat het dan op een heel andere manier wordt gezongen, natuurlijk.

Inmiddels heeft Niels Destadsbader al veel meer liedjes en zelfs hele albums uitgebracht. We zetten een aantal highlights uit zijn oeuvre voor je op een rijtje. Lees:

  • Liefs Voor Jou (2023) (samen met Kenny B)
  • De Wereld Draait Voor Jou (2021, uit het album Sterker)
  • Onderweg Naar Jou (2016, uit het album Speeltijd)
  • Ik Neem Er Eén (2022)

Natuurlijk zijn alle liedjes, zoals met bijna alle muziek van tegenwoordig, op Spotify te beluisteren. Klik anders even op de link hieronder.

Dat hij populair is, blijkt wel door zijn mijlpalen. Zo scoorde hij nog met zijn laatst uitgebrachte hit ‘Liefs Voor Later‘ een nummer één hit in Suriname. Waarschijnlijk heeft de deelname van Kenny B in deze hit daar ook wel iets mee te maken. Ach, Destadsbader zingt immers altijd in het Nederlands, dus het is niet gek dat het af en toe ook grenzen overschrijd. Niet alleen in België wordt deze taal gesproken.

Liefdesleven

Niels Destadsbader heeft naast zijn talent voor zangen, acteren en presenteren, het zeker wel mee met zijn uiterlijk. Het maakt hem een geliefd man, met wie veel vrouwen (of mannen) weleens een beschuitje zouden willen eten. We zijn dan ook erg benieuwd of zijn hart al is vergeven aan iemand.

Vriendin

Het antwoord op de bovenstaande vraag, is ‘nee’. Althans, in het verleden is hij inderdaad wel verschillende keren verliefd geweest, maar op dit moment is er geen teken dat Destadsbader verliefd is. Sla je slag, zouden we zeggen. Wellicht ben jij straks wel degene die aan de arm van deze man kan schitteren.

Exen

Oké, dus er is op dit moment niks bekend over een liefde, maar hoe zit dat eigenlijk met zijn exen?

We weten in ieder geval van twee vrouwen dat zij ooit een relatie met Destadsbader hebben gehad. Het gaat om:

  • Julie Bacquaert
    Tot eind 2022 was Niels Destadsbader gelukkig met Julie. Zij was de visagist van Destadsbader, ten tijde hij voor Ketnet werkte, op wie hij dus helemaal verliefd werd. Helaas is de relatie inmiddels beëindigd en heeft Destadsbader zich ook uitgesproken over de breuk. De twee hadden namelijk voor zeven jaar een relatie en Destadsbader speelde dan ook een actieve rol bij het zien opgroeien van de zoon van Julie. Op het moment van het interview, gaf hij aan hem niet meer te kunnen zien, wat hem erg pijn deed. Wat de exacte reden is van de breuk, blijft overigens onbekend.
  • Nele Christiaens
    Een ex met wie Destadsbader dan wel een hele goede band heeft, is Neleke Christiaens. Ze hebben in totaal zes jaar een relatie gehad en maar liefst 4 jaar samengewoond. Ze lieten elkaar uiteindelijk vrij, maar hielden ook nog contact als goede vriendin. Een tijdje geleden werd Destadsbader gevraagd om peter te worden van het dochtertje van Christiaens. Een mooi gebaar voor een vriendschap die zeker het een en ander betekent voor beide. Verder wordt er niet heel veel gedeeld over zijn ‘nieuwe’ leven als peter, ,aar we weten wel dat ze er beide erg gelukkig mee zijn.

Of Destadsbader nog meer exen heeft en wie dat dan zijn, weten we helaas niet. Maar, omdat Destadsbader geliefd is door velen, denken we niet dat hij de rest van zijn leven alleen blijft. Tenzij dat een bewuste keuze van Destadsbader is, natuurlijk.

De toekomst

Misschien is het uitbrengen van de single ‘Liefs Voor Jou‘ wel een aanzetje tot een album. Wij zouden het in ieder geval erg leuk vinden, omdat dat dan ook vaak betekent dat er een optreden aankomt. En hoe toevallig zou het dan zijn, als we jullie daar dan ook tegenkomen?Anyway, we wensen Niels Destadsbader het allerbeste toe en hopen nog veel van hem te zien.

0 Gedeeld
Gerelateerd