Over Stijlvol

Een ultieme bron voor alles wat te maken heeft met Wonen, Fashion, Lifestyle, Gadgets en meer. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Nou, niet voor het team van stijlvol.be. Wij zullen je namelijk constant inspireren met en informeren over de laatste trends en ontwikkelingen, zoals deze bekend zijn. Dit doen we niet aan de hand van afgezaagde blogs, maar juist met fascinerende verhalen en dergelijken. Zo zie je aan de andere kant een blog over mascara voor gevoelige oog, en aarde andere kant een levensverhaal van een invloedrijk persoon. Het geeft je een combinatie van ‘theorie en praktijk’, op een manier waarop je dat nog nooit eerder hebt gezien. 

We zijn er voor degene die willen weten hoe je een huis inricht én degene die zoekt naar lifestyle-advies voor een gebalanceerd leven. Inclusiviteit is een ontzettend belangrijk aspect op onze redactie, dus ook daar zal je het een en ander van terug zien. Sluit je aan bij onze community van lezers en bezoek stijlvol.be regelmatig om altijd up-to-date te blijven.

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@stijlvol.be voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.