Kees Stevens: leeftijd, wiki, afkomst en meer

0 Shares
0
0
0

Kees Stevens, wie kent hem niet? Of, nou ja, er zijn genoeg Nederlanders die geen enkel idee hebben wie deze man is. Dat is niet erg, maar het kan zeker geen kwaad om er wel je neus in te steken.

Gelukkig heb je ons! Wij vertellen je graag over Kees Stevens. Zijn leeftijd, waar hij vandaan komt, waar je hem van zou kunnen kennen en nog veel meer lees je in deze blog. Zo ben je ook weer op de hoogte van wat er allemaal in de Nederlandse showbizz wereld allemaal gaande is.

Leeftijd

We beginnen maar even aan de ‘basis’. In 2023 heeft Kees alweer 38 kaarsjes mogen uitblazen. Hoewel er niet heel veel bekend is over bijvoorbeeld zijn precieze verjaardag, zal het ons niet verbazen dat hij dit met veel lieve mensen om zich heen heeft gevierd. Want, hoewel je het misschien niet denkt, is Stevens nou niet echt het boegbeeld van iemand die komt uit een stabiel gezin.

Jeugd

Stevens groeide eigenlijk voor de meeste tijd op bij zijn opa en oma, zo vertelde hij een paar jaar geleden in een interview. Contact met zijn ouders heeft hij tot vandaag de dag nog steeds niet. Aan de ene kant vindt hij dat misschien wel jammer, maar aan de andere kant zegt hij zelf niet het goede ‘karakter’ te hebben, om dat in werking te stellen. Over zijn ouders zegt hij dan ook:

“Het zijn goede mensen, maar ik heb geen band met hen.”

Kees Stevens, voor Story (2023)

Overigens had Stevens het er wel erg moeilijk mee toen zijn opa een aantal overleed, iets dat we heel goed kunnen begrijpen. Hij deelde al veel van zijn leven met hem. Zijn oma leeft vandaag de dag nog wel. Het is iemand waar hij ontzettend veel van houdt.

Wiki

Kees Stevens werd eigenlijk pas bekend bij het grote publiek toen hij was te zien in de reallifesoap ‘De Bevers’. In de beschrijving van Videoland wordt de beste kerel beschreven als ‘de manager van’. De echte kenners weten echter dat dit maar het topje van de sluier is, want Kees Stevens is getrouwd met De Bever, waar het in de serie met name om gaat.

Reallifesoaps zijn tegenwoordig erg populair. Denk maar eens aan programma’s als Roy Donders Altijd Wat Bijzonders en Familie Gillis: Massa is Kassa. Elk van de hoofdpersonen staan lang en breed op het internet, maar met Kees Stevens is dat nog niet echt het geval. Hij leefde namelijk voor veertien jaar in de schaduw van zijn man, volkszanger John de Bever. Een eigen Wikipedia-pagina zit er dan ook nog niet in voor onze Kees. Maar, ach. Heb je dat echt nodig in je leven?

Partner John

John de Bever steelt dus voor een groot deel de show in de reallifesoap. For your information: John is een Nederlandse zanger en voormalig profvoetballer. Hij werd bekend in de jaren ’90 met hits als ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht‘ en is sindsdien een populaire artiest in Nederland. Zelfs zo populair, dat er een commerciële zender akkoord ging met een serie over zijn leven. Het bleek een daverend succes, want niet alleen schoten de kijkcijfers door het dak, de serie werd ook nog eens in 2022 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Een uitzonderlijke prestatie dat niet zo maar lukt. Maar goed, John noemen we in dit geval even ‘de partner van’, gezien deze blog over Kees gaat.

Huwelijk

Het leeftijdsverschil tussen John en Kees is niet onopvallend gebleven. De beste John is namelijk zo’n twintig jaar ouder dan dat Kees is. Love wins, right? Ons maak het dan ook niet veel uit, maar door de jaren heen zijn er dus al wel genoeg opmerkingen over gemaakt.

Kees ontmoette John toen John op zoek was naar een manager. Midden in het gesprek viel de opmerking vanuit John dat Kees op mannen zou vallen. Voor Kees kwam dit als een soort schok binnen, omdat hij tot dan toe eigenlijk alleen maar vriendinnetjes had gehad. Toen Kees wat verward naar huis ging en zijn oma het verhaal vertelde, antwoordde zijn oma dat ‘ze dat allang wist’. Even later volgde de overtuiging bij Kees en in 2009 volgde een huwelijk. De twee zijn tot vandaag de dag nog getrouwd en lijken erg gelukkig. Toch…?

Relatiebreuk

In de afgelopen zomer gingen er geruchten rond dat er een paar scheurtjes waren ontstaan in het huwelijk van John de Bever en Kees. Gelukkig bleek dit allemaal om een wat uit de hand gelopen situatie te gaan en werd het misverstand al gauw uit de lucht geholpen. Kees en John de Bever zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Sterker nog, hun afgelopen live show en de aankondiging voor een live show aanstaande kerst, doen ons allesbehalve vermoeden dat het niet goed tussen de twee gaat.

Verder geven ze in diverse interviews aan dat ze maar ‘normale’ mensen zijn die hun populariteit en de luxe waarin ze zouden kunnen leven, niet hun leven laten beheersen. Het klinkt als het typisch nuchtere, waar veel Nederlanders om bekend staan.

Conclusie

Op de vraag wie Kees Stevens is, hoeven we tegenwoordig niet meer te antwoorden dat hij ‘de man van’ is. Kees Stevens is een eigen, uniek persoon die toevallig ook de manager en man is van een bekende oud-profvoetballer en volkszanger. We hopen in de toekomst nog veel van Kees Stevens (en John de Bever) te zien in hun reallifesoap. Dat daar dan ook een aantal live shows bij gepaard gaan, is wat ons betreft prima. Mocht je er geen fan van zijn, denk dan maar zo: ‘live and let live’.

0 Shares
You May Also Like