Roy Donders: vermogen en meer

0 Gedeeld
0
0
0

Strakke kleding, naar achter geborsteld haar en zonnebrillen met semi-doorschijnende glazen. Er zijn maar weinig die dit kunnen hebben, maar Roy Donders, ja, hem staat het wel. De beste Brabander die ooit door het leven ging als iemand die op mannen viel, maar nu toch samen met de liefde van zijn leven (een vrouw) een dochter heeft gekregen, leeft een bijzonder bestaan. In deze blog zullen we schrijven over zijn vermogen in combinatie met zijn levensverhaal en carrière, lees je mee?

Krullen, cosmetica en een bed en breakfast

Iemand die zegt dat Roy Donders niet ondernemend is, heeft het hartstikke verkeerd. Zijn publiciteit begon in elk geval met het opstarten van een winkel met mode voor vrouwen. Het viel op en niet veel later werd het programma Roy Donders: Stylist van het zuiden geboren. Zijn krokante krullen, dat was iets dat daarbij opviel.

Door de jaren heen zijn er op den duur verschillende reality programma’s over de beste man gemaakt. Hier zag je ondermeer dat het oh zo mooie modemerk op een gegeven moment niet meer bestond en vanaf dat punt zou hij zich dan ook gaan richten op andere carrières in zijn leven.

Voor een tamelijk lange tijd runde hij een kleine praktijk aan huis, waarin hij cosmetische ingrepen bij klanten verrichte. Helaas bleken de vergunningen niet helemaal op orde te zijn en niet veel later zou hij dan ook stoppen. De kliniek werd weggehaald, maar er moest natuurlijk wel iets anders voor in de plaats komen.

Bed en breakfast

Vriendin Michelle kwam met het fantastische idee om een luxe bed & breakfast aan huis te starten. Het is ontzettend luxe ingericht en heeft zelfs een eigen sauna en Turks stoombad. De B&B, welke is gelegen in Tilburg, heeft nog niet heel veel recensies, maar dat zal vanzelf wel komen. We zijn in elk geval benieuwd voor welke termijn we van dit project mogen genieten

Het vermogen van Roy Donders

Het is enorm lastig om een inschatting te maken van het vermogen van Roy Donders. Aan de ene kant verschijnen er berichten over zijn financiële verliezen, maar aan de andere kant wordt net zo goed gezegd dat hij zelfs een miljonair is. Hij heeft schijnbaar wel het geld liggen om te investeren in een over de top luxe Bed & Breakfast, maar die investering zou hij ook graag willen terugverdienen. Tenminste, dat nemen we aan.

In elk geval heeft hij nog wel verdiensten uit de programma’s die hij voor de commerciële omroep maakt. Verder weten we ook niet of hij in het verleden bijvoorbeeld goed heeft gespaard en daardoor er dus zeer ruim van kan leven. Nou ja, laten we niet vergeten dat dit multitalent (we hebben niet al zijn hele loopbaan besproken) vast weer iets bedenkt om financieel boven water te blijven staan. Hoe denk jij dat het zit?

0 Gedeeld
Gerelateerd